Ervaringen

“Marloes heeft voor mij eind 2021 een Luisterkind-afstemming gemaakt. In eerste instantie wist ik niet goed wat ik kon verwachten en ging ik er wat sceptisch in.

Toch raakte de tekst mij écht! Erg bijzonder hoe je op afstand écht rake dingen wist te zeggen over mij, mijn talenten, mijn manier van contact maken met anderen, waar ik groei zie voor mezelf en wat mij kan helpen.

Vond het verrassend dat je dingen noemde die ik eigenlijk zelf niet eens (meer) wist of vergeten was maar wel smaken naar meer. Nu, een paar maanden later terugkijkend, zie ik dat de afstemming echt wat teweeg heeft gebracht en nog brengt. Dankjewel!”

Irma (nu zelf in opleiding)

“Wauw… wat een verhaal en wat mooi verteld. Heel knap hoe je mij omschrijft, ik herken mijzelf er volledig in. Ook mooie tools waar ik wat aan heb!

En heel bijzonder het verhaal wat betreft mijn verdriet… Ik ben erg blij dat er wat naar voren is gekomen en dat ik het nu een plekje kan geven. Heel erg bedankt Marloes voor deze mooie afstemming en jouw inzet voor mij. Ben je heel dankbaar. Je schrijft zo mooi en kloppend.”

Esther

“Fijn dat je zo de tijd hebt genomen om op zo’n manier af te kunnen stemmen op mij en er een mooi verhaal van maakt. Ik ben wel redelijk bekent met regressies maar heb het nooit op zo’n manier gezien. Toen ik het aan het lezen was, moet ik toegeven dat het mij op sommige momenten ontroerde, Ik kan mij er ook in kon vinden wat er geschreven stond. Bedankt! Zoiets doet een mens goed.”

Mick over een Luisterkind-afstemming op een vorig leven

“Wat ontzettend mooi. Heel dankbaar voor deze mini Luisterkind-afstemming.

Helemaal kloppend en fijn om ons gevoel bevestigd te zien. Nogmaals enorm dankbaar.”

Moeder over mini-afstemming op haar zoon (3)